Arkiv

 

Det fosser jo inn med artikler, så det er best å ta vare på de gamle for etterslekten. samler de her inntil videre.

 

 

 

!!!Nytt!!! (13.09.05)

De to landbundne teammedlemmene har representert Hovden Synkronsvømmeteam, og Hovden generellt, på en svært viktig og forbilledlig måte.

27. august ble det arrangert et større løp på Hovden, nemlig "Hovden opp, ned og rundt". På startstreken (i eliteklassen må vite) stod selvfølgelig de av teammedlemmene som var tilgjengelige.

Fakta:
Antall høydemeter: 1000
Antall lengdemeter: 16000
Topper: Hartevassnutane - Nos - Hovdenut.

Resultatene var som forventet over all forventning. Her følger en beskrivelse fra Teammedlem Ingvild:

"I går gjorde blant annet Marianne, Ingunn, Lars, Leif (støtteapparat, red. anm.) og jeg unna 3 topper på en dag. Vi var med på "Hovden opp, ned og rundt". Først Hartevassnut, så Nos, og til slutt Hovdenuten. Det var tungt! Jeg blei sist! (Bortsett fra tre som brøyt, og så tok jeg igjen to fra tur-klassen som startet en time før). Ingunn var beste jente -slo alle langrennsløperne! Ho brukte 2 timer, Marianne 2 t 48 min og jeg 3 1/2 time."

Det er bare å gratulere. Det er dukket opp et bilde fra happeningen. Trykk her.

 

!!!Nytt!!! (30.07.05)

De fleste teammedlemmene og også endel støttemedlemmer har vært på samling. Samlingen var sentrert rundt den lille bygda Jondal, vakkert plassert mellom Hardangerfjorden og Folgefonna.

Det har til nå kommet lite informasjon om denne samlingen fram til webmasters øre, både i form av bilder og historier, men et bilde har undertegnede klart å oppdrive. Bildet viser to teammedlemmer som elegant tar en øvelse med ski!! Støttemedlemmene trør selvfølgelig støttende til i bakgrunnen. Mer info om samlingen kommer forhåpentligvis om ikke altfor lenge.