Teamets medlemmer

Teamets medlemmer er pr. dags dato Ingvild Hovden, Marianne Boye og Atle Coward Markussen.

Teamets trener er Siggen, Riggen...

Teamet har i tillegg til dette et stort antall sponsorer og støttemedlemmer som blir presentert på egne sider.

Her på denne siden vil vi presentere medlemmene samt vår kjære trener.

Ingvild

 

Bildet er fra en tøff periode i Ingvilds liv, men takket være den nye interessen for synkronsvømming går det nå bra med henne. Ingvild har på mystisk vis klart å infiltrere seg i kommunestyret i Bykle, der hennes eneste misjon er å skaffe midler til et levende synkronsvømmemiljø øverst i Setesdal. Hennes engasjement startet som følge av en feilaktig innmelding i SV, som hun trodde stod for Svømmernes Venner. For tiden tilbringer Ingvild mye tid i Kristiansand, men hun vurderer nå å droppe eksamener for å kunne bruke mer tid på teamet. Ingvild har fått beskjed om å jobbe med finjustering av høyre håndledd, samt å holde hodet over vannet.

Ingvild kan kontaktes her

 

Marianne

Marianne er initiativtakeren til klubben, og har alltid hatt en synkronsvømmer i magen. Hun ser nå for seg helårsjobbing for teamet; design av program, ballettøvelser, treningssamlinger (både i høyden og ved havets overflate) og promotionturnè. Om det skulle bli rolige perioder vil hun nok innimellom kunne treffes på sin tidligere arbeidsplass Skibua, eller iført perlekjede bak skranken i Sparebanken Sør. For øvrig svømmer også Mariannes øyne ofte på lørdagskvelder, og til tider kan hjernecellene trenge armringer!  Marianne jobber nå mest med å bedømme avstanden til øvrige teammedlemmer i det de kommer opp til overflaten, noe det ene bildet viser at hun må justere litt.

Marianne kan kontaktes her

 

Atle

Som tidligere dykker var Atle først skeptisk til denne nye idrettsgrenen, men etter å ha oppdaget mangfoldet ved aktiviteten er han nå en av teamets ivrigste. Gjennom sitt tidligere miljø har han også skaffet oss våtdrakter til treningsøktene i Hartevatn nå i høst. På Hovden er Atle best kjent som redningsmann i skibakken, og i senere tid gammebygger på Skiservice. Han bruker også en del tid på sosial omgang med visse lysskye polakker. I Kristiansand har Atle visstnok vært seriøs student innen et felt de færreste forstår noe av, noen sa noe om satellitter. Ved utarbeidelsen av programmet har Atle fått beskjed om å slippe til øvrige medlemmer noe mer, for som bildene viser liker han å være midtpunktet.

Atle kan kontaktes her

 

Siggen

Dette bildet er det eneste kjente bildet av vår kjære trener....