Sponsorer

Vi har foretatt en henvendelse til forskjellige aktører vi trodde kunne ha interesse av et samarbeid med teamet og interessen og tilbakemeldingene har vært over all forventning. Spesielt spennende er det at vi kanskje får til et samarbeid med landslaget! Presentasjon av dem vi har inngått avtale med følger under (nyeste henvendelser først).

Viking Kristiansand AS

Som takk for påtvunget abonnement på nyhetsbrev fra Hovden synkronsvømmeteam har jeg og Viking Kristiansand AS valgt å henge oss på den store bølgen av sponsorer til deres team. Vi kan bidra med gratis opptauing fra vannet ved usynkronisert svømming, og/ eller T-skjorter til alle medlemmene av teamet. For øvrig er det med stor glede vi ser at Ingvild har funnet en ny og bedre hobby, da tidligere hobby og storsatsing innen strikking ikke førte til noen gode resultater (burde kanskje hatt garn på pinnene..)

Klem Kaalli

 

Familien Webb

Familien Webb vil ha sponsor plassen midt på rumpe til Marianne!! Der blir det sikkert mye oppmerksomhet å få!!

Hilsen fra Trøndelag, vi venter på besøk av dere. Badstue nærmes ferdig.

Jeff

 

 

Nordea Finans

Nordea Finans legger seg flate i beundring over deres multisensasjonelle talenter. Kommer nok trolig på banen med sponsormidler i millionklassen. Dette har vi tro på! Stå på med utvikling av videre fredigheter. Ønsker teamet en strålende og våt øvingshelg!

Med vennlig hilsen for Nordea Finans

Grete Furnes
Kundekonsulent

 

 

Hovden Ferie AS

HovdenFerie vil vurdere et sponsorsamarbeid og kommer tilbake til dette i forbindelse med endelig budsjettbehandling i løpet av november.

Mvh HovdenFerie AS

 

 

Jessheim videregående skole

Dette ser virkelig lovende ut! Jessheim videregående skole er meget interesserte i å gå inn med store summer. Regner med at de lokale favorittene til BEJING 2008 allerede skjelver i bikinien.

Hilsen Trond

 

 

Agnes

Ingvild; eg er interessert i sponsoravtale med synkronsvømmelaget. Agnes4ever på høgre rumpeball hadde vore fint! Du skal få ein baier for det.....

 

 

Tante Ada

Hei, dette ser flott ut! Jeg kunne jo kanskje sponse dere med ei krone eller to.(!!) Hyggelig med sommerbilder i denne triste høstmåneden, det er lenge siden vi hadde sol dag ut og dag inn..  Men så fort som tida går er det vel snart sommer!

Klem fra tante Ada

 

 

Anne Lene AS

 

Kjære Hovden synkronsvømmeklubb!!

 

Jeg må si meg mektig imponert over de fantastiske talenter dere har klart å samle sammen i skibygda Hovden.

 

Jeg skulle gjerne lagt inn kapital for dere, visst det ikke var for at Hovden vin og sportsfiskeklubb allerede har fått hele mitt budsjett for sponsing denne sesongen. Men helt ærlig så sliter jeg litt der, de virket veldig seriøse i oppstarten med både vin og fisking. Men i det siste er det oppservert mye vin og heller lite fisking. 

Så med litt flaks, kan det plutselig skje at jeg heller vil foretrekke å legge ned penger i deres klubb.

Det hadde vært interessant å få se treningsplanen deres for vinteren!

 

Med vennlig hilsen Anne Lene A/S 

 

Linn K.

Linn K. har sagt seg villig til å stille med fysioterapitjenester for laget.

 

 

Siggen

Hei!
Som sjølvutnemnd landslagstrenar i synkronsymjing må eg herved invitera alle på bileta med på neste samling. ( tid og stad får de beskjed om seinare) Såg jo med ei gong at her var det mange naturtalent.... he - he!!

siggen,riggen